Mortal Kombat u Nišu + novogodišnja nagradna igra


Mortal Kombat @ Klub Juridicum, NišPrvog dana nove godine po julijanskom kalendaru Nišlije će imati priliku da slušaju beogradski metal/punk bend Mortal Kombat.

Mortal Kombat je oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat je februara 2011. godine izdao svoj prvi album od 14 pesama „Smrtonosna šorka“ koji je besplatno dostupan za download na oficijalnoj internet prezentaciji benda (www.mortalkombatbend.com).

Pesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje su: Nemoj biti emo, Evrovizija i Post’o sam metalac.

14. januara od 22h u klub Juridicium na Pravnom fakultetu dve osobe će se ušetati na koncert, a da ne moraju da izvade 200 kinti iz džepa. Gitarista Laza je mozgao i smislio jedno vanserijski teško pitanje za fanove. Prvo dvoje koje odgovore tačno dobiće novogodišnji poklon od Mortal Kombata – besplatan upad. Kao i do sada potrebno je da napišete u komentaru ispod teksta svoj odgovor, a na ulazu u Juridicium dobitnici će reći svoje korisničko ime sa sajta i mail adresu.

Pitanje glasi:
Ako Stole nosi brkove, da li je imao dužu kosu od Gere dok je Deda Boca bio u bendu?

Nagradna igra prestaje kad mi to kažemo Smile

{youtube}bIgESRTi2oU{/youtube}

(Visited 57 times, 1 visits today)