Mortal Kombat u Apatinu i Odžacima (nagradna igra)


mortal_kombat_novo 

Beogradski sastav Mortal Kombat ovog vikenda nastupiće u Apatinu (petak, 12.4.) i Odžacima (subota 13.4.). Ovom prilikom bend će publici predstaviti svoj novi album „Runda 2, udri!“. Apatinci će ovaj sastav moći da čuju u klubu Bermudski trougao, a kao predgrupa će nastupiti lokalni bend Bitange. Ovaj bend će nastupiti  kao predgrupa i dan kasnije, u Odžacima u klubu Boom. Mortal Kombat i Rock Svirke vas nagrađuju pa pročitajte pažljivo nastavak teksta.

 

 

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat je februara 2011. godine izdao svoj prvi album od 14 pesama pod nazivom „Smrtonosna šorka” koji je odlično prošao kod publike. Pesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje jesu: Nemoj biti emo, Evrovizija i Post’o sam metalac… Bend trenutno promoviše drugi album „Runda 2, udri!“ koji je izašao sredinom februara. Album sadrži 13 pesama, a numere Hipsteri, Fejzbuk, Ost’o sam metalac (Teški metal) postali su pravi hitovi. Mortal Kombat čine: Kriki (vokal), Stole(bubanj), Laza (gitara), Gera (bas).

Mortal Kombat i Rock Svirke poklanjaju jednu kartu za koncert u Apatinu i jednu za koncert u Odžacima. Pitanje glasi: Kako se zove novi album benda Mortal Kombat i koliko pesama on sadrži? Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do petka u podne. (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu). Nakon tačnog odgovora,u zagradi napišite i mesto gde želite da idete, u Apatin ili Odžake.

Početak koncerta u Apatinu i Odžacima zakazan je za 21h, a ulaznice koštaju 200 dinara.

(Visited 63 times, 1 visits today)