Mono u Beogradu (nagradna igra)


Večeras u Studentskom kulturnom centru (SKC) u Beogradu koncert će održati japanski post- rok sastav Mono, a koncertna agencija Rock Svirke i ovoga puta ima nagradnu igru za vas.

MONO je četvoročlani instrumentalni sastav oformljen 1999. godine u Tokiju. U dosadašnjoj karijeri objavili su devet studijskih izdanja. Tokom početnih godina, od 1999. do 2003. bend je konstantno bio na turneji po Aziji, Evropi i Americi, a za to vreme snimili su dva albuma Under the Pipal Tree (2001) and One Step More and You Die (2002) za Tzadik Records i Music Mine Inc etikete, redom. Od 2004. do 2007, Mono je potpisao za Temporary Residence Limited, i objavljuju još dve ploče, Walking Cloud and Deep Red Sky, Flag Flutteredand the Sun Shined(2004) i You Are There (2006), koje su koncertno promovisane širom sveta.

2008. godine, kvartet se odmarao, da bi se naredne godine vratili sa novim izdanjem Hymn to the Immortal Wind (2009), takođe za Temporary Residence Limited. Tokom turneje koja je usledila snimili su live album, Holy Ground: NYC Live With The Wordless Music Orchestrakoji je objavljen 2010. Zatim su usledili novi studijski albumi For My Parents (2012), The Last Dawn (2014) i Rays of Darkness (2014). U oktobru 2016. bend je predstavio devetu diskografsku avanturu Requiem for Hell.

Ovaj japanski kvartet čine Takaakira „Taka“ GotoHideki „Yoda“ SuematsuTamaki Kunishi, dok se od prošle godine na mestu bubnjara nalazi Dahm Majuri Cipolla. Njihov zvuk karakterišu gitarske vratolomije gde Taka i Yoda koriste distorzije, reverb i delay efekte. Tokom karijere svirali su u preko 57 zemalja širom sveta i drže titulu jednog od najuspešnijih japanskih bendova u internacionalnim okvirima.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 2000 dinara.

Koncertna agencija Rock Svirke vas nagrađuje. Pet čitalaca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po jednu ulaznicu za večerašnji koncert. Odgovor je potrebno poslati na mejl adresu office@rocksvirke.com. Sa dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena. Nagradna igra traje do 16h.

Nagradno pitanje: „Kako se zove aktuelno studijsko izdanje grupe Mono objavljeno krajem januara ove godine?“

(Napomena: odgovore slati isključivo putem mejla, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

(Visited 79 times, 1 visits today)