Moby i Cold Specks: „A Case For Shame“


moby_case_for_shameČuveni Moby obradovao nas je 17. jula novim spotom za pesmu „A Case For Shame“ koja će se naći na njegovom novom albumu Innocents, koji očekujemo 01. oktobra.

Pesma je rađena u saradnji sa Kanadskom pevačicom Cold Specks. Naime, nakon što je čuo njenu pesmu „I Predict A Graceful Expulsion“, odlučio je da joj predloži saradnju. Snimili su dve pesme, „A Case For Shame“ i „Tell Me“.

Spot je urađen u njegovom domu u Los Anđelesu, dok je druga pesma sa Kold snimljena u Britaniji. U njemu su predstavljeni maskirani karakteri koji će se naći na njegovom albumu, Cold Specks i Moby pod vodom.

Moby je povodom spota izjavio da za njega on ima specifično značenje koje nam još uvek ne otkriva, ali da bi isto tako voleo da čuje šta mi mislimo o tome, kako na svakog od nas deluje.

Spot kaže, svakako nije komercijalan, već inspirisan nekim od njegovih heroja eksperimentalnog filma, poput Džeka Smita (Jack Smith).

Pesma „A Case For Shame“ je lagana, ali snažna. Ženski vokal vas obuhvata i nosi. Melodičnost koja osvaja a na koju smo navikli kada je Moby u pitanju, potvrđena je i ovaj put.

„Shoot the breeze
Shake my hand
across the fire, I caught your stareSing me a song
you today“

(Visited 29 times, 1 visits today)