Mjesni odbor – Disco Cuba u prodaji!


mjesni_odbor_1Od ponedeljka 18. juna u prodaji je novi studijski album hrvatskog benda Mjesni odbor sa Šolte za hrvatsku izdavačku kuću Aquarius Records.  

Predstavili smo spot Mande Mande kojim su najavili novi album i sudeći po reakcijama okoline, ovim momcima se smeši sjajna karijera. Mjesni odbor je skupina od šest izuzetno veselih momaka kojima smisao za humor ne nedostaje. Kao godina nastanka ovog benda navodi se hladna i nezgodna zima 2009. Razlog ovog veselog skupa je kako sami kažu “bokun vina i ćakule o poljoprivredi, a usput se snimilo i nešto u kućnoj produkciji na mikrofon od 10 KN”. Njihov muzički moto glasi “U nikoga se ne diramo iz gušta sviramo”, a bend čine: Siniša Garbin (Prle) – vokal, bas gitara, Stipe Jakovčević (Pifara) – klavijature, harmonika, Andrej Burica (Bevanda) – gitara, Luka Domaćina (Bule) – bubanj, Jure Grgantov (Grgo) – truba i Hrvoje Biliškov-Truba. Njihov album prvenac može se nabaviti u svim cd shop-ovima sirom Hrvatske.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Email this to someone