Minut za Rock’n Roll


DemoFestDemo-fest je takmičarski festival demo-bendova iz Srbije i regiona. Već drugu godinu za redom organizujemo ovakav vid takmičenja bendova u cilju da „oživimo“ rok scenu i pomognemo muzičarima koji predstavljaju tu scenu.

Ovo je festival napravljen isključivo sa jednim ciljem. Da promoviše bendove. Napravljen je za muzičare i sve one koji žele da pomognu da rok muzika izađe iz ilegale. Iako elektronski i pisani mediji o tome ne govore, pa se stiče utisak da rok, ili sve što nije narodno ili pop u regionu ne postoji, situacija je, na sreću totalno drugačija.

U periodu od 07.07. do 15.09.2010. održaće se drugi po redu “Demo Fest” u Beogradu. Svake srede od 22 sata, u klubu Čorba kafe, predstaviće Vam se po pet bendova koji su imali najveću podršku. Na osnovu glasova publike, po jedan bend će proći u polufinale. Posle dve polufinalne večeri po dva benda će proći u finalni deo takmičenja kada će biti proglašeni pobednici.

Detalje o prijavi, učesnicima, terminima nastupa i nagradama možete naći na sajtu: www.demofest.rs

Registracija na sajtu traje samo jedan minut. Prijavljivanje benda još jedan minut. Bilo da želite da prijavite bend ili podržite neke od učesnika, tražimo od Vas taj minut. To će biti dovoljno da nas svi čuju.

Vreme je da se iz prostorija za vežbanje i studija izađe na sunce da nas svi vide koliko nas ima. Prebrojavanje može da počne!

(Visited 88 times, 1 visits today)