Mini turneja benda Dražen Vega u Srbiji (nagradna igra)


Dražen VegaMuzički sajt i agencija RockSvirke, kao zastupnik hrvatskog benda Dražen Vega za Srbiju, sa zadovoljstvom vas obaveštava o predstojećoj mini turneju u našoj zemlji.

“Dakle, novi tour u Srbiji, ovaj put je u bendu novi gitarist Eduard Kobešćak, koji je zvuk učinio još čvršćim i sigurnijim. Već je sa nama odsvirao par koncerata i izvrsno se uklopio, a i shvata način zafrkancije u bendu što je još jedna olakotna okolnost, pogotovo za njega, hahaha” prenosi frontmen benda Dražen Markotić.

Prvi u nizu koncerata je večeras u Zemunu, u klubu Fest (podrška: Loud & Garlic). Nakon toga su 26. aprila u Hard Rock Pub-u u Zrenjaninu (podrška: Garlic). Dan kasnije, bend Dražen Vega će nastupiti u Pivnici Crni Bik u Novom Sadu (podrška: Loud & Kler).

“Dolazimo ljudima odsvirati materijal sa albuma ‘Krvarim od zabluda’, koji je izašao prije nešto više od godine dana i neke nove obradice za opće veselje.”

“Album se na par mjesta, koliko ja znam a ima ih i više sigurno, može skinuti i koliko sam upućen skida se ‘na debelo’, al moram priznati da se i original prodaje još uvijek, što mi je naravno draže, jer se ipak gomila novca uložila u taj album pa je lijepo kad fanovi to razumiju pa žele podržati bend kupnjom.”

“Dođite na naše koncerte u što većem broju, dobro ćemo se zezat, izrokat a i samim time ćete napraviti nama bonus da dođemo sa dobrim razlogom što prije ponovo kod vas. Dolazimo dati sve od sebe.”

RockSvirke i bend Dražen Vega će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih troje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po dve karte za najavljene svirke.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras (25. marta) u 20h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Kako se zove poslednji album benda koji trenutno promovišu, koliko pesama sadrži i za koju izdavačku kuću su izdali?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Svi koncerti počinju u 22 časa i osim koncerta u Zrenjaninu gde je ulaz besplatan, cena karte je 200 dinara.

(Visited 69 times, 1 visits today)