Mike Parker’s Trio Theory večeras u klubu Dom omladine (nagradna igra)


Mike Parker's Trio TheoryLjubitelji džez muzike u Beogradu imaće sjajnu priliku da u večeras u Domu omladine uživaju u ekskluzivnom džez koncertu u režiji naših gostiju, sastava Mike Parker’s Trio Theory.

Mike Parker’s Trio Theory trenutno se nalaze na velikoj evropskoj turneji u okviru koje će posetiti i Beograd, Novi Sad i Suboticu. Mini srpsku turneju je započeo pre dva dana koncertom u Zaječaru, kao i jučerašnjim u Kruševcu.

Majk Parker (Mike Parker ; basista i kompozitor iz Njujorka, U.S.A.), Frenk Parker (Frank Parker ; bubnjar i perkusionista iz Čikaga, U.S.A.) i Slavek Pezda (Slawek Pezda ; saksofonista iz Krakova, Poljska) čine džez trio koji u svoju muziku unose i uticaje energičnog roka, klasične muzike, paletu zvukova avantgarde, kao i ritmične i harmonične razlikosti modernog džeza.

Evo šta kritika kaže o njima:

„For an all-acoustic jazz unit this band transmits an electrifying presence…“ – Glenn Astarita, All About Jazz

„An ingenious synthesis of all musical genres…“ – Basia Gagnon, JazzPRESS March ’15

Cena ulaznice: pretprodaja 300 (Eventim i Felix Shop), na dan koncerta 500 dinara.

Satnica:

  • 21:15 Ulaz
  • 22:00 Mike Parker’s Trio Theory

Muzički portal i koncertna agencija RockSvirke i bend Mike Parker’s Trio Theory vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za večerašnji koncert. Odgovor kao i lične podatke (ime i prezime) je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras i 19 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).<

Nagradno pitanje: U kojim sve zemljama je Mike Parker’s Trio Theory nastupao pre turneje u Srbiji (turneja je startovala 25. oktobra)?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom ili telefonom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 86 times, 1 visits today)