Michael Kiwanuka dolazi u Šibenik


U sredu 10. jula Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku biće mesto gde će nastupiti izuzetno talentovani britanski kantautor Majkl Kivanuka (Michael Kiwanuka).

Autentičnom zvuku soula i bluza, koji kao da je izvučen sa vinila šezdesetih godina Kivanuka pridružuje elemente indie i folk roka, stvarajući savremene pesme vintage ugođaja. Svoj muzički stil je, kako kaže, pronašao ponajviše u Otisu Redingu i Džimiju Hendriksu, a kritičari njegovu muziku često upoređuju sa muzičkim divovima kao što su Kurtis Mejfild (Curtis Mayfield), Van Morison i Marvin Gej (Gaye).

Kivanuka na najlepšu pozornicu Jadrana dolazi nakon nastupa na prestižnom britanskom muzičkom festivalu Glastonbury. U jednom od najatraktivnijih koncerata letne sezone u Hrvatskoj uživati će samo 1077 srećnika koji ulaznice nabave na vreme, poručuju organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik.

Ograničeni kontingent early bird ulaznica po ceni od 240 kn u prodaji je do 15. maja, na prodajnim mestima šibenskih tvrđava (blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone, u City Point-u) kao i preko online medija.

(Visited 43 times, 1 visits today)