Metal Mania Open Air ponovo ustaje iz mrtvih!


Metal Mania Open Air 2011Nakon dve godine pauze Metal Mania Open Air se vraća u Komen na Krasu, gde će se 13. i 14. avgusta 2011 održati dvodnevni metal festival. Tradicija prvog slovenačkog open air metal festivala je započeta još 2002. godine. Kao i do sad, glavni cilj festivala je druženje uz dobru muziku, a prednost nastupanja imaće kvalitetni domaći izvodjači.

Na festivalu su u prošlosti već nastupali eminentni izvodjači sa metal scene, kao što su Ancient, Agathodaimon, Darkseed, Ancient Ceremony (Ger), God Dethroned (Nl), A Traitor Like Judas (Ger), Paradox (Ger), Master (Usa/Cz), 1349 (Nor), Dying Fetus (Usa), Vendetta (Ger), Exodus (Usa), Impaled Nazarene (Fin), Pro-Pain (Usa), Avulsed (Spa), 3 Inches Of Blood (Can), Urgehal (Nor), Rotten Sound (Fin), Trail Of Tears (Nor),… i mnogi drugi.

Učešće na ovogodišnjem festivalu potvrdile su sledeće grupe: Destruction (Ger), Entombed (Swe), Sargeist (Fin), Wizard (Ger), Horna (Fin) i Baptism (Fin). Što se tiče domaćih grupa, nastupiće Metalsteel, Keller, Somrak, Panikk, Eruption, Vulvathrone, Vigilance, The Betrayal, The Scourge, Mothermound, Convulsive, Divine Illusion, Slavocracy, Dickless Tracy, Tomcat, Hellcrawler, Penitenziagite, Burning Noise i Condemnatio Cristi, iz „komšiluka“ nam dolaze još i Krampus (Udine) i Decomposing Entity (Zagreb).

Ulaznice su već u pretprodaji i možete ih kupiti preko svih potvrdjenih domaćih izvodjača ili preko www.eventim.rs. Cena dvodnevne ulaznice u pretprodaji je 38 EUR (39,50 EUR preko Eventima), odnosno, 45 EUR na blagajni festivala. Cena ulaznice za 1 dan je 25 EUR, ali ne možete je kupiti u pretprodaji.

Kampiranje i parkiranje je besplatno!!!

Ove godine će se Metal Mania Open Air održati delimično u dobrotvorne svrhe i deo sredstava nameniti bolnici za invalidnu omladinu u Staroj Gori kod Nove Gorice.

Više informacija na: www.metalmaniafest.com

(Visited 50 times, 1 visits today)