Mejvis Stejpls predstavila novi singl “All In It Together” u saradnji sa Džefom Tvidijem


Gospel pevačica Mejvis Stejpls (Mavis Staples) predstavila je novi singl “All In It Together” u saradnji sa Džefom Tvidijem (Jeff Tweedy/Wilco) koji je ujedno i producent.

Pesma širi uzbudljivu poruku o značaju brige o sebi i drugima tokom ovih nesigurnih vremena. Savi prihod biće doniran čikaškoj organizaciji pod imenom “My Block, My Hood, My City” koja starijim osobama omogućava pristup osnovnim resursima u borbi protiv virusa COVID-19, prenosi magazin Under The Radar.

Stejpls o pesmi u saopštenju kaže: “Pesma govori o onome kroz šta prolazimo, svi smo zajedno u ovome, sviđalo se to nekome ili ne. Nije važno koliko novca imate, koje rase ili pola ste, gde živite, još uvek vas može dodirnuti. Pogodilo je toliko ljudi u našoj zemlji i širom sveta u groznom smislu i samo se nadam da ova pesma može doneti malo svetlosti u tamu. Proći ćemo kroz ovo, ali to ćemo morati uraditi zajedno. Ukoliko ova pesma može da donese sreću ili olakšanje nekome na makar i najmanji način, htela sam da se uverim da sam pomogla u tome.”

(Visited 20 times, 1 visits today)