Masters Of Rock Festival u Češkoj, Vizovice


Masters Of Rock 2011Masters of rock, jedan od najvećih rock/metal festivala istočne evrope održaće se i ove godine u približno isto vreme ali svakako na istom mestu.

Vizovice, malo selo u Republici Češkoj i ove godine ugostiće hiljade metalaca i rokera na jednom od najvećih rock-metal orijentisanih festivala u istočnoj evropi.

Organizatori festivala su ove godine za posetioce obezbedili par veoma zvučnih imena od kojih smo neke imali prilike da vidimo i u Srbiji skoro ili u proteklih par godina.

Tako su u četiri dana festivala na glavnom stejdžu raspoređena imena poput Guano Apes, Hammerfall, Moonspell, a zajedno sa njima i veterana metal scene legendarnih Twisted Sister, U.D.O, Over Kill, Helloween, ali i nekih mladih imena koji su od skoro na sceni ali vec imaju veliki broj fanova. Neki od njih su Eluvetie, Finntroll, Delain i Alestorm koji su mozda i najmladji bend na festivalu.

Sam festival se održava na prostoru fabrike piva R. Jelinek, od 15. do 18. jula. Organizacija festivala je u rukama najpoznatije Češke firme za organizovanje muzičkih događaja Pragokoncert.

Sve potrebne informacije, uključujući i te o transportu, svim vidovima smeštaja, preciznoj listi bendova i programu mogu se naći na zvaničnom sajtu festivala www.mastersofrock.cz

(Visited 83 times, 1 visits today)