Mašta Bašta promoviše novi spot: reggae na splavu Vešeraj Barka


Mašta Bašta @ Vešeraj Barka, BeogradMada se novi spot grupe Mašta Bašta zove „Dan“ promovisaće ga po noći – 7. jula od 22 časa na beogradskom splavu Vešeraj Barka.

Spot je sniman u novobeogradskom bloku 70a, prema ideji dizajnera Milan Damljanovića. Izvršni producent je Marko Perić, a pored određenja: kamera i režija, potpisani su Miloš Krasulja, Marija Nikolić, Jovan Knežević, Pavle Petković.

Spot i sama pesma „Dan“ – kako je preneo magazin Story – „slavi sadašnjost i ističe, koliko je važno biti svestan i prisutan u sadašnjem trenutku, jer baš tu se krije lepota jednostavnog života, koja nam svakodnevno izmiče, dok strepimo za budućnost, koja je, ionako neizvesna. Soba u spotu nema zidove i tako širi zonu sigurnosti, stavljajući nas u neposredan dodir sa prirodom, okruženjem, komšijama.“

Posle pet godina rada i velikog broja svirki, ovaj reggae bend sastavljen od jednog kuvara, jednog fizioterapeuta, elektrotehničara automatike, profesora muzike, lingviste, glumaca, violinistkinje, antropološkinje i grafičkog dizajnera, u subotu će najaviti i izlazak debi albuma.

Karte kupite za 300 dinara u kafeu Jovanka bez razloga, u Skadarskoj 9 ili u Barci na dan koncerta, mada je interesovanje već veliko, pa je ranija kupovina sigurnija.

Klub Vešeraj Barka, za neupućene, nalazi se Savskom šetalištu iza Muzeja Savremene umetnosti.

U nastavku pogledajte deo sa snimanja spota i poslušajte pesmu.

(Visited 60 times, 1 visits today)