Massive Attack u Beogradskoj areni


Britanski sastav Massive Attack nastupiće na devetom po redu Beck’sperienceu, koji će biti održan 25. juna u Beogradskoj areni.

„Jedinstveni kreatori muzike našeg vremena, na vrhuncu svog dvodecenijskog rada, kreću na veliku Heligoland turneju na kojoj će po prvi put u istoriji nastupiti u Beogradu!“, kaže se u saopštenju organizatora.

Ograničen broj promotivnih ulaznica za predstojeći Beck’sperience po ceni od 1.690 dinara može da se kupi već od ponedeljka 19. aprila isključivo putem sajta Gigstix.

Nakon isteka promotivne prodaje, ulaznice po redovnim cenama u pretprodaji biće dostupne na blagajni Beogradske arene i na prodajnim mestima Gigstiksa, Kard servisa i Bilet servisa.

Cene ulaznica su 2.190 za parter, odnosno 2.690 dinara za donje tribine, gde će najbolja mesta biti prva puštena u prodaju.

Mesto u loži koštaće 5.990 dinara, a cene ulaznica na dan koncerta biće skuplje.

Tokom protekle četiri godine Beck’sperience je ugostio renomirane izvođače i sastave sa svetske elektronske, klupske i hip hop muzike, kao što su Sven Väth, Laurent Garnier, Tiga, Public Enemy i The Chemical Brothers.

Massive Attack je početkom februara objavio peti studijski album Heligoland.

(Visited 44 times, 1 visits today)