Massimo tradicionalno u Sava centru


Massimo Savić @ Sava centar, BeogradSada možemo već reći tradicionalno i ove godine, Masimo (Massimo) Savić će održati još jedan koncert u beogradskom Sava Centru. Ovaj koncert zakazan za 22. decembar razlikovaće se od ostalih time što će pored starih proverenih hitova, Massimo obogatiti repertoar pesmama sa novog, dugoočekivanog albuma „Dodirni me slučajno“.

„Svake godine priredim jedan koncert u Sava centru, i svake godine nastojim dati nešto novo publici, ali kako se već dugo nisam pojavio pred Beograđanima sa novim albumom, tako 22. decembra slijedi prava poslastica, mješavina starih hitova sa novim pjesmama“, izjavio je Massimo.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama Sava Centra, Doma omladine i preko mreža Card Service i Eventim po cenama od 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara.

CD „Dodirni me slučajno“ pojavio se u prodaji 21. novembra na teritoriji Srbije, a letos je promovisan spotom za pesmu „Iz jednog pogleda“ za koju Massimo kaže da je uz naslovnu numeru „Dodirni me slučajno“ kao stvorena za živa izvođenja. Na albumu se našlo 13 pesma, a posle prošlogodišnjeg uspešnog dueta Massima i Arsena Dedića u pesmi „Za jednom kapi čistog života“, na ovom albumu našla se i Arsenova autorska pesma „Nemam vremena“. Interesantan je i duet koji je snimio sa Zoranom Predinom, frontmenom slovenačkog „Lačnog Franca“ za pesmu „Što bi mi bez nas“.

„Ovo je album u kojim sam se uključio kao nikada do sada. Svirao sam jako puno gitara na ovom albumu. Stalno mi je kritika zamjerala da ne sviram dovoljno gitara. Novi album je jedan veliki zaokret u zvuku, po meni, prema boljem. Žanrovski to je i dalje glazba Masima Savića“, kaže Masimo.

{youtube}j4zf-N0It6o{/youtube}

(Visited 73 times, 1 visits today)