Masimo Savić na turneji po Srbiji


Masimo SavićNakon decembarskog koncerta u beogradskom Sava Centru, koji je ujedno bio i promotivni koncert novog albuma „Dodirni me slučajno“, Masimo je odlučio da poseti još nekoliko gradova u Srbiji.

Prvi u nizu je koncert u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu 07. marta, zatim 8. marta u Domu kulture Čačak, 9. marta u Šabačkom pozorištu, 11. marta u Domu vojske u Nišu i 16. marta u dvorani „Spens“ u Novom Sadu.

U svim ovim gradovima ljubitelji Masima Savića, pored pesama sa novog aktuelnog albuma, imaće priliku da čuju i stare hitove poput „Sjaj u tami“ i „Zar više nema nas“. Da je novi album sjajno prihvaćen od publike pokazuje i podatak da je spot za najavnu pesmu albuma „Iz jednog pogleda“ za samo nekoliko meseci dostigao 1.200.000 poseta.

„Iskrenu emociju i puno direktniji zvuk, ono je što želim podijeliti s mojom publikom i vjerujem da će oni to prepoznati“, kaže Massimo o novom albumu i o koncertima.

„Dodirni me slučajno“ najbolji je album u dugogodišnjoj karijeri Masima Savića jer je napravljen promišljeno, sa pjesmama krojenim za njega i uz sve naučeno iskustvo. Kako na pogreškama tako i na uspjesima, a po svemu sudeći, ‘Dodirni me slučajno’ dobit će i svoju publiku širom regije dok bi broj uspješnih singlova mogao iznenaditi i samog Masima“, izjavio je Dubravko Jagatić poznati hrvatski novinar.

Ulaznice za koncert u Kragujevcu od 1.200 dinara možete kupiti na blagajni Doma kulture. U Čačku se za 1.000, 1.200 i 1.400 dinara mogu naći na biletarnici Doma kulture. Za Šabac je 1.000 dinara na blagajni Pozorišta. U Nišu za 900 i 1.000 dinara u Happy House-u, CD Sound-u i Energy music shop-u, a u Novom Sadu karte po ceni od 1.200, 1.300 i 1400 dinara na blagajni Spensa i u CD Shopu Mungos.

(Visited 75 times, 1 visits today)