Mary May uz Courtney Barnett u Zagrebu


Mlada i talentovana kantautorka Mary May nastupiće pre famozne Australijanke Courtney Barnett, 21. maja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Mary May je, pola godine nakon što se po prvi put predstavila javnosti, u saradnji s producentom Mark Mrakovčićem objavila svoj album prvenac Things You Can’t Put Your Finger On koji je zaradio nominaciju za nagradu Porin u kategoriji „Najbolji album alternativne muzike“ te je uvršten među najbolja ostvarenja 2018. godine od strane velikog broja muzičkih portala i novina. Ova izuzetno talentovana muzičarka svoju muziku opisuje kao folk americanu sa elementima popa i bluza, a uživo nastupa s bendom kojeg čine redom izvrsni muzičari – Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 120 kn. Na sam dan koncerta ulaznice će iznositi 150 kn. Službena prodajna mesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

(Visited 44 times, 1 visits today)