Mars Moon Fest


Mars Moon FestSve više kvalitetnih festivala se najavljuje u poslednje vreme na teritoriji cele regije. I koliko god nam to s jedne strane pravilo problem jer ne znamo za koji da se odlučimo, sa druge strane, iz muzičkog ugla, možda je to rešenje i način “kako oživeti rock’n’roll”?!

Mars Moon Fest je jedan od festivala ove godine koji imaju veoma zanimljiv program. Održaće se od 1. do 3. maja u Slavonskom Brodu na plaži Poloj, a sviraće bendovi Let3, Električni orgazam, Partibrejkers, Urban&4, Pips, Chips&Videoclips, Svadbas, Vatra, Emir & Frozen Camels, Zoran Mišić i band, Quasarr, Malehookers, No Rules, Adastra, Radio Luksemburg, Noxin, Bad Seasons, Pištolj na gumene metke, Manntra, Dandelion Children i 12 demo bandova koji će biti izabrani putem takmičenja na Rezonator.hr.

Svih dvanaest izabranih izvođača takmičiće se i za glavnu nagradu koju dodeljuje Rainbow Music Group. Najboljem bendu po izboru festivalskog žirija dodeliće se vredna nagrada koju je Rainbow osigurao u saradnji s poznatim svetskim proizvođačem muzičke opreme SHURE. Svaki član pobedničkog benda dobiće po jedan Shure mikrofon. Svi izabrani demo bendovi biće posebno predstavljeni na muzičkom portalu Mixer.hr.

“Plaža Poloj na savskoj obali udaljena je svega 3 km nizvodno od centra grada. Do Poloja, osim ceste za automobile, vodi uređena biciklistička i pješačka staza. Za one koji vole kvalitetnu svirku i dobar provod, ovo je neizbježno događanje, jer uz ovakav line-up zagarantirana je odlična zabava i koncert koji će nadmašiti očekivanja te o kojem će se dugo pričati. Uz obilje dobre glazbe nudi pregršt dodatnih zabavnih sadržaja, kampiranje, radionice i predavanja, kupanje…
Mars moon Fest ima humanitarni karakter, doniranjem 25.000 kuna pomoći će onima kojima je pomoć najpotrebnija. Festival će u ta tri dana imati dnevni i noćni program.U dnevnom programu će se održavati radionice u kojima će moći učestvovati svi zainteresirani, a izdvajamo neke: glazbena (gitaristička i bubnjarska), radionica na kojoj će se mlade upozoriti na štetnost droga i sve većeg nasilja među mladima… tu su i razna sportska natjecanja (odbojka na pijesku…).
Noćni dio festivala je glazbeni i događa se na dvije bine sa vrhunskom rasvjetom i razglasom. Nastupit će oko 30 bandova iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Svim posjetiteljima koji dolaze iz drugih gradova, osiguran je festivalski kamp i pristup svim programima tijekom cijelog festivala”
izjavili su organizatori u saopstenju za javnost.

Ulaznice možete kupiti putem internet stranice Ulaznice.hr. Dnevna karta je 70 kn, festivalska bez kampa 150 kn, a festivalska s kampom 190 kn. Svi korisnici MasterCard kartica te oni čije se Maestro kartice mogu koristiti za sigurnu online kupovinu do kraja aprila 2012. ostvaruju 10% popusta prilikom online kupovine ulaznica.

Glavni sponzor festivala je Osječka pivara d.d.

(Visited 36 times, 1 visits today)