Mars Moon Fest – tri dana čistokrvnog rocka


mars_moon_festOrganizatori velikog open air  Mars Moon Festivala održali su u četvrtak 17.05. u Slavonskom Brodu press konferenciju na kojoj su predstavili i ostale sadržaje koje nude posetiocima osim tri dana čistokrvnog rocka. Podsećamo da Mars moon Festival otvara svoja vrata u petak 01. juna u 12 sati, a zatvara se nešto iza ponoći u nedjelju 3 juna 2012.

Potparol festivala Tomislav Goll predstavio je prisutnima popratne sadržaje festivala. Izložbeni prostor nudi pregled instrumenata, prvenstveno gitara i bubnjeva, uz jam session stage koji je otvoren za svirku posetioca, a nekoliko udruženja koje se bave putovanjima imaju svoje prezentacije o tome kako putovati za malo para. Biće tu i tribine o nenasilju i zloupotrebi droga u saradnji sa policijskom upravom. Festival će imati i svoj topli i humani deo Mars moon-a. Naime, celo vreme festivala prodavaće se leteći lampioni (kineski lampion želja) koji će se puštati tačno u ponoć svake večeri, a sav prihod ide hrvatskoj “Udruzi za promicanje inkluzije”. Tokom dana biće organizovana takmičenja u air gitari i odbojci na pesku, a u 16 sati počinje demo program koji traje do 19,30. U 20 sati otvara se main stage za headlinere koji nastupaju svaku noć do 04 ujutro. Svako veče bira se i pobednik na demo stageu, a dva demo pobednika nastupaju zadnje veče i boriće se za vredne nagrade.

U tri dana Mars moon Fest donosi žanrovsku raznolikost i impresivan muzički program.

  • Petak 01.06.2012
    LET 3, PARTIBREJKERS,  VATRA,  SVADBAS, BAD SEASONS, ZORAN MIŠIĆ & BAND, NOXIN, MALEHOOKERS + 6 DEMO BENDOVA: Reinkaos, Čvrsti momci, Karma guru, Chaos Addict,  Digitalna Kokoš feat. Krokodili, Plagijat
  • Subota 02.06.2012.
    ELEKTRIČNI ORGAZAM, PIPS, CHIPS&VIDEOCLIPS, RADIO LUXEMBURG, QUASARR, NO RULES, ADASTRA, PIŠTOLJ NA GUMENE METKE + 6 DEMO BENDOVA: Alba Cornix, Ludilo mašina, Marina Zorić, Tudum, Big Strip Gorila, Walk Away
  • Nedelja 03.06.2012.
    EMIR & FROZEN CAMELS, MANNTRA,DANDELION CHILDREN, URBAN & 4 + POBEDNICI DNEVNIH DEMO BEND TAKMIČENJA

Ulaznice možete kupiti putem internet stranice Ulaznice.hr. Dnevna karta je 70 kn, festivalska bez kampa 150 kn, festivalska s kampom 190 kn.
Glavni sponzor festivala je Osječka pivara d.d.

(Visited 62 times, 1 visits today)