Mark O’Rajli objavio novi album


Irski kantautor Mark O’Rajli (Marc O’Reilly) objavio je novu ploču L’ETRE POLITIQUE pod pokroviteljstvom Kobalt Music izdavačke kuće. U pitanju je njegovo četvrto studijsko izdanje koje nasleđuje album Morality Mortality iz 2016. godine.Novo izdanje predstavlja fantastičnu kolekciju savremenih rok numera gde njegov jedinstveni glas i izuzetno gitarsko umeće u potpunosti dolazi do izražaja. Za snimanje, miksovanje i koprodukciju albuma zaslužan je Kristijan Best (Christian Best).

L’ETRE POLITIQUE, što znači političko biće, kako sam naziv sugeriše, predstavlja politički komentar. Album je pisan u periodu od januara do marta 2017. godine i snimljen u roku od dve nedelje leta iste godine. Bavi se politikom ljudskih interakcija, od najintimnijih prijateljstava do mnogo širih tema kapitalizma, rata i globalizacije. Ova ploča nudi introspektivni pogled na univerzalna pitanja.

Mark je poznat po zapaljivim živim nastupima u šta se mogla uveriti i publika na velikim evropskim festivalima kao što su Glastonbury, Electric Picnic, The Great Escape, Eurosonic, Reeperbahn i drugi.

Za sada ima niz zakazanih festivalskih koncerata po Irskoj uključujući svirke na Sea Sessions, Independence, It Takes A Village, Vantastival, Clonakilty Guitar Festival, a datumi novih nastupa biće objavljeni uskoro.

Najrecentnije izdanje Marka O’Rajlija možete dostupno je na svim najvažnijim servisima za preslušavanje.

(Visited 30 times, 1 visits today)