Mark Olson večeras u Domu omladine Beograda (nagradna igra)


mark-olson-dom-omladine-2017Mark Olson, osnivač, pevač i gitariste jedne od najvažnijih alt-kantri grupa u istoriji – The Jayhawks održaće koncert 28. jula u Domu omladine Beograda u organizaciji koncertne agencije Rock svirke sa početkom u 21 čas.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, DD Tickets-a i u Felix Shop-u po ceni od 1000 dinara.

Kao najavu za novi album, Olson je objavio pesmu „Dear Elizabeth“ na kojoj sarađuje i peva sa svojom suprugom Ingun Ringvol (Ingunn Ringvold) i takva saradnja i duet se ispostavila kao odlična kombinacija. Dva glasa daju još više vedrine na ionako vedru pesmu, a prvi utisak se iscrtava u puno prirode i sunca, što nam i spot dočarava. Kantri amerikana muzika je u ovom slučaju prožeta hipi duhom i podseća na melodije ’60. godina, a sama muzika je kompletna uz sve instrumente, puna i odlično uklopljena.

Koncertna agencija RockSvirke i Mark Olson vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za beogradski koncert. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do 18 časova (Napomena: direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: „Kako se zove aktuelni singl i izdavačka kuća kojim Mark Olson najavljuje novi album?“

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com. S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 72 times, 1 visits today)