Mark Olson – „Dear Elizabeth“ (singl)


mark-olson-single-dear-elisabethMark Olson, pripadnik srednje generacije američkih kantri muzičara, iza sebe ima bogatu i zapaženu karijeru koja traje skoro četiri decenije. Uz grupe The Jayhawks i Original Harmony Ridge Creekdippers, kao solo izvođač pod svojim imenom objavio je tri albuma, a četvrti album pod nazivom Spokeswoman of the Bright Sun treba da izađe 1. septembra za izdavačku kuću Glitterhouse.

Kao najavu za taj album, Olson je objavio pesmu „Dear Elizabeth“ na kojoj sarađuje i peva sa svojom suprugom Ingun Ringol (Ingunn Ringvold) i takva saradnja i duet se ispostavila kao odlična kombinacija. Dva glasa daju još više vedrine na ionako vedru pesmu, a prvi utisak se iscrtava u puno prirode i sunca, što nam i spot dočarava. Kantri amerikana muzika je u ovom slučaju prožeta hipi duhom i podseća na melodije ’60. godina, a sama muzika je kompletna uz sve instrumente, puna i odlično uklopljena.

U toku je turneja, a publika u Srbiji će imati priliku da čuje opus ovog muzičara na koncertu u Beogradu u Domu omladine, 28. 07. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, DD Tickets-a, kao i u Felix Shop-u po cenama od 800 rsd (do dana koncerta) i 1000 rsd (na dan koncerta).

(Visited 37 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Email this to someone