Manje od 48 sati do Koncerta godine


Koncert Godine 2011 @ Spens, Novi SadNajava Koncerta godine je već duže vreme najčitaniji tekst na našem sajtu. Ostalo je još dva dana do ovog dugo očekivanog događaja. U više navrata obaveštavali smo vas o novitetima u vezi koncerta. Evo i šta organizatori imaju da vam poruče 48h pre početka dvanaestog Koncerta godine:

„Preko 4.500 ljudi je do juče nabavilo ulaznicu za ovogodišnji, 12. po redu NS Koncert godine, koji će se održati u subotu 10. 12. u Novom Sadu. S obzirom da se očekuje veliki – rekordan broj posetilaca, organizatori mole i pozivaju da se dođe što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima.
Ulazna vrata velike sale Spensa se otvaraju već u 16.30 h, program počinje projekcijom nastupa grupe Pekinška patka iz 1979., a Koncert godine svirkom otvaraju Zbogom Brus li tačno u 17 h.
U dvorani će biti obezbeđeni garderoba, hrana i piće po povoljnim cenama, kao i dovoljan broj mobilnih toaleta. Očekuje se preko 6.000 posetilaca i vrhunski koncerti grupa na velikoj pozornici kao i svih bendova na novoj, bini Bez prekida.
Kao i svih prethodnih godina, prelazak sa partera na tribine nece biti moguć, kao ni obratno a napuštanjem koncertnog prostora dvorane ulaznica se poništava.“

O satnicama i redosledu smo vam već pisali.

{youtube}iv06PrQEWng{/youtube}

(Visited 24 times, 1 visits today)