Lude žene novim video singlom najavile kraj leta


Lude ženeŠestorka iz Užica odlučila je da drugi video singl sa aktuelnog albuma bude numera „Letu će skoro kraj”.

Prvi predstavljeni singl sa drugog studijskog albuma za koju je snimljen spot bila je pesma “Moja draga” u kojoj je vokalne deonice preuzeo Zoran Predin.

Ovoga puta Lude žene u postavi Aleksandar Kovačević, Duško Cicvarić, Zoran Đukić, Radovan Cicvarić, Mihailo Majstorović i Viktor Kostadinov odlučili su se da ekranizuju pesmu „Letu će skoro kraj”.

Kao i ’Moja draga’, i ovaj spot rađen je u saradnji sa momcima iz producentske kuće zgodnog imena Kan i lingus iz Beograda. Spot je sniman kod nas u Užicu, u Gradskom kulturnom centru. Inače, ova video prezentacija je uvertira za našu predstojeću mini turneju koja kreće u oktobru i koju ćemo raditi sa našim prijateljima, englesko-srpskim sastavom Gimp, čiju muziku toplo preporučujem svim ljubiteljima surf rocka, rockabillya i sličnih plemenitih žanrova, izjavio je Duško Cicvarić, upoznajući javnost i sa predstojećim aktivnostima svog benda.

Polovinom aprila Lude žene, sastav osnovan još krajem osamdesetih ali ponovo aktiviran pre nekoliko godina, objavio je drugo studijsko izdanje Armija lavova, dostupno za besplatno preuzimanje, ali takođe dostupno i u CD formatu.

(Visited 96 times, 1 visits today)