Lovely Quinces objavila prvi spot – „Wrong House“


lovely_quincesOd 12. februara na servisu Jutjub dostupan je prvi službeni spot mlade splitske kantautorke koja živi u Zadru, Dunje Ercegović, poznatije kao Lovely Quinces, za singl „Wrong House“

Njena prva pesma izašla je u javnost krajem 2012. godine, a debitantski EP No Room For Us, sniman krajem leta u zagrebačkom Funhouse studiju, pod producentskom palicom Berka Muratovića (Jinx), objavljen je 20. septembra.

Na njemu se nalazi pet pesama – “No Room For Us”, “Wrong House”, “When I’m Gone”, “Second Hand Heart” i “Mr. Lonely Boy – koji su u celosti Dunjino autorsko delo.

Spot za „Wrong House“ je sniman u Zagrebu krajem januara. Za režiju je bio zadužen Radislav Jovanov Gonzo, za editing Anita Jovanov, a za stajling NehaNeha designs (Nela Klicek).

Jednom prilikom Lovely Quinces je izjavila da njena želja jeste da publika oseti da je ono što joj donosi iskreno. A to su zaista prelepi muzički darovi, složićete se sa mnom. Da joj nije toliko bitno da sve bude savršeno tehnički, koliko da ljudi osete poruku koju ona šalje.

Njen vokal je snažan, za(vodi) iskrenom emocijom u dubine svog „pripovedanja“ . Ona osvaja svojim izvanrednim autorskim i pevačkim kvalitetima, i zaista na dobrom je putu da prelazi, tačnije prevazilazi granice.

(Visited 67 times, 1 visits today)