Lorna Wing, Sara Renar i Real Pjano Trio sutra u Božidarcu (nagradna igra)


Lorna Wing @ Vračar Rocks!Festival Vračar Rocks organizuje jedinstveni muzički doček proleća sutra, 19. marta u Centru za kulturu Božidarac (Radoslava Grujića 3) uz izuzetno dobre bendove koje predvodi domaćin večeri Lorna Wing, sjajna Sara Renar iz Zagreba, kao i Real Pjano Trio.Lorna Wing je jedan od retkih bendova u našem regionu čiju muzičku atmosferu slušaoci povezuju sa izvođačima kao što su Nouvelle Vague i Koop. Nakon izlaska debi albuma Jedra i uspešnog koncertnog leta (Nišville, Exit Festival, Beer Garden, Mixer Festival), postalo je jasno da ovaj osmočlani sastav nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
„Jednostavno, muzikalno i kreativno, prepuno entuzijazma i opuštajuće. Lorna Wing su svojim debi albumom mnogo pridodali urušavanju predrasuda o boljoj budućnosti muzike na ovim prostorima.“Nenad Pekez, Nocturne magazin

Sare Renar je kantautorka iz Zagreba za koju se slobodno može reći da se nalazi pri vrhu alternativne kantautorske muzike regiona. Drugim albumom pod nazivom Jesen, Sara je potvrdila status najprogresivnije muzičarke novog talasa, prikupivši samo najbolje recenzije od strane regionalnih portala, magazina i radio stanica. Prošlogodišnje osvajanje prestižne nagrade Porin za najbolje žensko vokalno izvođenje dovoljno govori o kvalitetu njenog „live“ nastupa.

Real Pjano Trio je zapravo nastao kao četvorka 2003. godine, a sada broji petoro članova. Sviraju autrosku muziku kroz nekoliko stilova, u određenim krugovima nazvanu „novobeogradskim šansonama“. Spajaju barsku muziku, džez, tango, latino ritmove i rege u jednu sasvim novu fuziju koju ćete zasigurno obožavati!

Muzički portal i koncertna agencija RockSvirke i bend Lorna Wing vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za sutrašnji koncert. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do sutra i 18 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: Kako se zove nova pesma i na kom radiju su je jutros premijerno izveli?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 376 times, 1 visits today)