Londonska afro-brazilska muzička senzacija večeras u Bitef Art Cafe-u (nagradna igra)


Tales Of Dark...Kao što smo već najavili, po prvi put u Beogradu večeras će nastupiti londonska muzička senzacija, Da LATA bend! Povod našeg ponovnog obraćanja je u vidu nagradne igre pomoću koje možete osvojiti 3×2 karte za večerašnji koncert.

Iako se muzika Da Late u osnovi oslanja na fuziju afro-brazilskog zvuka, inspiraciju pronalaze upravo u vrevi Londona gde se različite kulture svakodnevno sudaraju i prepliću.

Njihova originalnost jeste nepostojanje granica kada su muzički žanrovi u pitanju, pa slušajući Da Lata muziku, možemo naići čak i na elemente roka, etna, psihodelije i daba, a sve skladno upoakovano u jednu kompaktnu celinu koja tera na ples.

Kroz dvadeset godina postojanja, Da Lata je sarađivala sa mnogim cenjenim muzičarima srodnih žanrova i nastupala na nekim od najvećih svetskih bina, kao što su: Roskillde, Coachella, Glastonbury Festival, North Sea Jazz, Womad i Central Park Summer Stage.

Uzivajte u ovoj nesvakidašnjoj fuziji afro-brazilskog zvuka koji poziva na celonoćno đuskanje!

Cena karte: 1500 dinara u pretprodaji. U prodaji svaki dan od 18-22h u klubu Bitef Art Cafe, Skver Mire Trailović.

Početak koncerta u 22 časa.

Bitef Art Cafe i RockSvirke vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve karte za ovaj događaj. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras u 20 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Nagradno pitanje glasi: “Kog datuma je izašao novi album sastava Da Lata?”

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 97 times, 1 visits today)