Londonska afro-brazilska muzička senzacija u Bitef Art Cafe-u


Da Lata @ Bitef Art Cafe, BeogradPo prvi put u Beogradu, 7.11., nastupiće londonska muzička senzacija, Da LATA bend!

Veliki povratak na scenu nakon deset godina i svetska koncertna premijera novog albuma Fabiola koji je izašao 21. oktobra, desiće se baš u klubu BitefArtCafe!

Na čelu sa Britancima Kris Frenkom (Chris Franck) i Patrik Fordžem (Patrick Forge), Da Lata se vraća u žižu muzičkih dešavanja, ojačana fantastičnim muzičarima iz Brazila, SAD, Kanade, Britanije i Zelenortskih ostrva.

Iako se muzika Da Late u osnovi oslanja na fuziju afro-brazilskog zvuka, inspiraciju pronalaze upravo u vrevi Londona gde se različite kulture svakodnevno sudaraju i prepliću.

Da Lata

Njihova originalnost jeste nepostojanje granica kada su muzički žanrovi u pitanju, pa slušajući Da Lata muziku, možemo naići čak i na elemente roka, etna, psihodelije i daba, a sve skladno upoakovano u jednu kompaktnu celinu koja tera na ples.

Kroz dvadeset godina postojanja, Da Lata je sarađivala sa mnogim cenjenim muzičarima srodnih žanrova i nastupala na nekim od najvećih svetskih bina, kao što su: Roskillde, Coachella, Glastonbury Festival, North Sea Jazz, Womad i Central Park Summer Stage.

Uzivajte u ovoj nesvakidašnjoj fuziji afro-brazilskog zvuka koji poziva na celonoćno đuskanje!

Cena karte: 1500 dinara u pretprodaji. U prodaji svaki dan od 18-22h u klubu Bitef Art Cafe, Skver Mire Trailović.

Početak koncerta u 22 časa.

(Visited 103 times, 1 visits today)