Lojd Kol 4. oktobra u Beogradu


Lloyd Cole @ BeogradJedan od najvećih pop autora na svetu , Lojd Kol (Lloyd Cole) održaće 2. oktobra svoj prvi koncert u Beogradu i to u okviru festivala “II Paralel – Beogradski Festival Subkulture”.

Koncert Lojda Kola koncipiran je kao dvočinska predstava, dva segmenta od 45 minuta, sa pauzom od 15 minuta. Kako je najavio festival Subkulture, Kol u Beograd dolazi u okviru aktuelne akustične turneje a samo dan nakon beogradskog koncerta, očekuju ga dva koncerta u Parizu, a zatim Valensija, Bearselona, Lisabon.

Kolov poslednji album objavljen prošlog meseca Standards, kako sam kaže, nastao je pod velikim, ličnim i umetničkim uticajem Boba Dilana (Bob Dylan), dok je sam Kol bio i ostao inspiracija mnogim bendovima.

Karte za beogradski koncert po ceni od 1500 i 1800 dinara, tokom letnje sezone mogu se kupiti svakog četvrtka, od 17 do 20 časova, na blagajni UK Palilula.

Na ovogodišnjem festivalu Subkultura pored muzičkog programa biće i bogat filmski program u Muzeju Jugoslovenske Kinoteke, strip radionica, tribinski program, izložbe u galerijama UK Palilula: “Slike i crteži” Luke Dedića i “Maske” Saše Markovića Mikroba.

(Visited 82 times, 1 visits today)