Linkin Park promovisali novi spot i novi singl


linkin_park_2012Grupa Linkin Park promovisala je u četvrtak spot za pesmu “Burn it down“.

Ova pesma najavljuje željno iščekivani novi album „Living Things“, koji bi trebalo da se nađe u prodaji 26.juna.  Na njemu će preovladavati prepoznatljivi zvuk koji je ove momke iz Kalifornije vinuo na vrhove top lista, a koji odlikuje jaka energija uz smelo i inovativno mešanje različitih muzičkih pravaca. Album „Living Things“ nosi ovakav naziv jer će, kako kažu članovi benda, to biti „priča o ljudima i odnosima između njih“. Na prošlim albumima bend se uglavnom bavio globalnim problemima, dok će se sada „u većoj meri fokusirati na živote samih članova benda, pa će ovaj album biti daleko više ličan“. Na pitanje novinara jednog muzičkog časopisa o novom albumu, Mike Shinoda je rekao: “Ostaviću slušaocima da o tome odluče. Ja ovo vidim kao trodimenzionalnu ploču. Definitivno ima momenata u kojima se vrišti ali i trenutaka kad su u prvom planu melodija i repovanje. Napravili smo lep balans svih naših vokalnih stilova.”

 Linkin Park ima bogatu muzičku karijeru, postoje od 1996. godine, njihovi albumi su prodati u više od 40 miliona kopija. Osvojili su dva Gremija , kao i mnoštvo MTV nagrada za najbolji rock sastav, najbolju pesmu, najbolji live nastup… Linkin Park je juče objavio drugi singl sa novog albuma.. Momci iz benda rešili su da svoje fanove iznenade i samo 24h od objavljivanja  spota za “ Burn it down“ , izdali  su drugi singl sa predstojećeg albuma “Lies Greed Misery“.

Fanovi Linkin Parka iz Srbije i regiona imaju priliku da se na fan page-u društvene mreže facebook informišu o svom omiljenom bendu. Grupa mladih ljudi napravila je ovu stranicu kako bi okupila poštovaoce Linkin Parka i putem stranice ih obaveštavala o svim novostima vezanim za bend.

(Visited 47 times, 1 visits today)