Line Out otvara koncert Urban&4 u Novom Sadu


Urban&4 @ SKCNS Fabrika, Novi SadLine Out, Somborci poznati po svom originalnom i specifičnom načinu pristupa muzici, retkim na ovim našim prostorima, sutra 23. marta, otvoriće dugo očekivani koncert Damira Urbana u klubu SKCNS Fabrika Studentskog kulturnog centra Novi Sad.

Na prvi pogled veoma čudan spoj muzičara, ali znajući kakvu energiju i kvalitet imaju i jedni i drugi, nesumnjivo je da će ovo biti odlična svirka.

Cynicism je drugi album Line Out-a koji je krajem prošle godine izdat za SKC Novi Sad, i biće ovo odlična prilika za sve one koji nisu do sada čuli kako ovi talentovani Somborci zvuče, da se u to i uvere. Ovih dana trebalo bi da se pojavi i spot za pesmu „Fade“. Za režiju i montažu zadužen je Milan Djurdjević, a s obzirom na kreativnost koju je pokazao u dosadašnjem radu, sigurno nas očekuje jedan vrlo zanimljiv spot.

Svi se dobro sećaju prošlogodišnjeg koncerta Urban&4 na Exitu koji spada u jedan od onih za pamćenje. Sigurni smo da ovaj sutrašnji neće biti ništa manje uzbudljiv. Ne propustite priliku da prisustvujete još jednom koncertu o kom će se dugo pričati.

(Visited 18 times, 1 visits today)