Lijam Galager u društvu golih devojaka


Beady EyeRok bend Beady Eye na čelu sa Lijamom Galagerom (Liam Gallagher) predstavili su svoj novi video spot za pesmu „Shine a Light“ sa albuma BE rađenog u saradnji sa producentom Dejvom Sitekom (Dave Sitek) i izdatog u junu ove godine.

Pesma „Shine a Light“ je dinamična, nosi u sebi tenziju iščekivanja iznetu polu-akustičnim aranžmanom obojenim klavirskim melodijama, elektronskim efektima i povremenim zvukom frulice. U video spotu pesme smenjuju se scene svirke benda, srednjevekovne večere kojoj prisustvuju članovi benda kao i devojke od kojih je jedna obučena poput časne sestre, plesa devojaka u belim haljinama pokraj logorske vatre, kao i Lijama Galagera skrivenog iza sunčanih naočara u društvu golih devojaka.

Svaka scena sadrži određeni simbol svetlosti: sveće, vatru, svetlost koja izbija iz različitih izvora u prostoriji čime pesma i njen vizuelni prikaz postaju jedna zaokružena celina.

Sastav benda Beady Eye čine Lijam Galager (Liam Gallagher), Gem Arčer (Gem Archer), Endi Bel (Andy Bell), Kris Šarok (Chris Sharrok), a ove godine pridružio im se i Džej Meler (Jay Mehler), bivši gitarista benda Kasabian.

Galager se trenutno nosi sa tužbom protiv dnevnih novina New York Post koje su objavile vest o njegovoj aferi sa reporterkom 2010. godine koja tvrdi da ima dete sa njim. Izgleda da Galageru sve te žene polako dolaze glave.

(Visited 119 times, 1 visits today)