Lena Kovačević i Vasil Hadžimanov na koncertu Krisa Botija


Vasil Hadžimanov bendIntimnu i pravu „džezi“ uvertiru za nastup trubača Krisa Botija, 28. juna u Beogradskoj areni, obezbediće Lena Kovačević i Vasil Hadžimanov.

„Lena i Vasil sa oduševljenjem su prihvatili poziv Beogradske arene da nastupe na istoj bini sa istaknutim trubačem, Krisom Botijem, čije delo prate i poštuju već dugo godina“, saopšteno je iz Arene.

Kris Boti je od objavljivanja albuma „When I Fall in Love“ 2004. godine, postao najtraženiji američki džez instrumentalista, a njegova izvođenja privukla su i ljubitelje pop muzike što mu je donelo četiri „broj 1“ albuma, više zlatnih i platinastih tiraža kao i „Grammy“ nagradu.

Tokom tri decenije, Boti je nastupao i snimao sa najboljima u muzici kao što su legendarni Frenk Sinatra, Džoš Groban, Majkl Babl, Pol Simon, Džoni Mičel, Džon Majer, Andrea Bočeli, Džošua Bel i Stiven Tajler (Aerosmith), a proslavili su ga nastupi sa Stingom.

Ulaznice za ekskluzivni koncert Krisa Botija su u prodaji po cenama od 2.900, 3.300 i 3.500 dinara (Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće“ Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan , Dom sindikata, Gigstix, www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs).

{youtube}eryKY1fhUlo{/youtube}

(Visited 74 times, 1 visits today)