Legendarni Divljan pevao damama u punom DOB-u


Vlada DivljanVlada Divljan i Nevladina organizacija održali su u utorak uveče svoj treći osmomartovski koncert u Beogradu u ispunjenoj velikoj dvorani renoviranog Doma omladine, a domaći mediji ističu zdrav ironičan pristup i odličnu zabavu uz vanvremenske hitove idola i njegove solo karijere.

„Legendarni muzičar podsetio je prisutne da se proslavljala stogodišnjica od kako se obeležava 8. mart i koncert otvorio numerom ‘Sve laži sveta’. Već drugu pesmu ‘Samo ponekad’ je posvetio samo muškarcima. Do kasno u noć ipak je na kraju naravno, bilo više pesama samo za dame. Na koncertu su se kao gosti pojavile grupe Svi na pod i Letnji kino, bend nekadašnjeg gitariste sastava Film Maksa Juričića. Divljan je inače prvi muzičar koji je svirao u tek renoviranoj velikoj sali Doma omladine“, izvestio je dnevnik Danas.

Beogradska televizija Studio B postarala se da u jutarnjem programu „Beograde dobro jutro“ uz izveštaj sa koncerta pusti i snimak jedne pesme, dok je Radio-televizija Srbije primetila da je Divljan „ispunio renoviranu salu DOB-a i želeo da publika shvati blagi otklon i ironiju njegovog osmomartovskog koncerta“.

Dnevni list 24 sata je o koncertu izvestio u članku pod naslovom „Balade za lepši pol“, dok je Blic istakao da je „u Domu omladine večiti dečko beogradskog novog talasa Divljan svirao za pripadnice lepšeg pola“.

„Specijalni gosti sada već tradicionalnog koncerta bila je grupa Ljetno kino i članovi sastava Svi na pod. Osim očekivano divnog ugođaja sa vanvremenskim Vladinim hitovima kao što su ‘Jedina’, ‘Dok dobuje kiša’, ‘Rusija’… na koncertu su pucale žice na gitari, a bubnjar Marko Milivojević najavio je svoju ženidbu 26. marta. Svi zajedno u Domu omladine pevali su pesmu ‘Ona to zna'“, kaže Blic.

{youtube}smdS5ygajwg{/youtube}

(Visited 27 times, 1 visits today)