Lake Fest – konkurs za bendove


lake_festNa jezeru Krupac u blizini Nikšića od 20. do 22. jula održaće se po drugi put Lake Fest.

Organizatori ovog festivala raspisali su i konkurs za bendove koji žele da nastupe na bini koja će biti instalirana u  samom kampu. Svi zainteresovani bednovi mogu se prijaviti tako što će, do 15. juna, na mail adresu festlake@gmail.com poslati tri svoja audio ili video zapisa i biografiju. Iz organizacije poručuju da će se pri selekciji pre svega ocenjivati autorski rad, pa je poželjno da bendovi pošalju snimke svojih pesmama, a ne obrada.

Na ovogodišnjem Lake Fest-u okupiće se velika imena iz celog regiona, kao što su: Beogradski sindikat, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Darko Rundek & Cargo orkestar, Urban & 4, Bjesovi, Čovek bez sluha, BlockOut, Atomsko sklonište, Lude Krawe, Zoon Politikon, Zaa, Autogeni trening, Električni orgazam, Psihomodo pop, Edo Maajka, 16x8x23, Ritam Nereda, Jarboli, Hypnotized, Brzi Bend Cetinje, Marble, Dst, Zemlja gruva i Demodemools.

Cena dnevne ulaznice za ovogodišnji Lake fest biće deset eura, dok će ulaz za sva tri dana festivala koštati 25 eura, saopštili su organizatori. Boravak u kampu na jezeru Krupac će i ove godine biti besplatan.

(Visited 45 times, 1 visits today)