La Familia u Serbiš pabu muzikom i plesom za Darju


La Familia (Devojka koja voli život) @ Serbiš pab, Novi SadSutra uveče imate priliku da uživate u muzici i plesu Španije u izvođenju novosadskog flamenko sastava „La Familia“ u Serbiš pabu i pri tom podržite humanitarnu akciju za Devojku koja voli život, pevačici pomenutog sastava, da ode na neophodnu transpataciju bubrega u Rusiju.

Početak u 21h.

La Familia (ex Como el aqua) je nastala iz ljubavi prema flamenko i španskoj muzici, kao i plesu. Inspirisani andaluzijskom kulturom i njihovim načinom življenja, nastoje da putem igre i pesme prenesu iskustvo jednog naroda, koji je svu svoju patnju uspeo da pretoči u umetnost jednog od najtemperamentnijeg plesa na svetu.

Članovi sastava: Milena Jankov – ples, Dragana Dojčinović – ples, Tijana Holpert – ples, Nestor Resćanski – gitara, Dušan Popović – gitara, Željko Šišić – violina, Mladen Vulević – perkusije i Darja Kostić – vokal.

Ulaz je slobodan. Ukoliko želite da pomognete ovu akciju svoje priloge moći ćete da ubacite u kutije za priloge koje će te večeri biti postavljene u Serbiš pabu.

Ole! Smile

(Visited 78 times, 1 visits today)