Kupleraj po metodi zvanoj Six Pack


Six Pack - EpicentarSix Pack iz Smederevske Palanke postoji već 17 godina. Jedan od prvih underground bendova koji su probili barijeru svirkama u regionu. Do sad su izdali pet albuma, od kojih je poslednji „Epicentar“ izašao ove godine. Odani punk-rock zvuku, istrajali su na srpskoj sceni sve ove godine.

Nedavno su objavili jedan zanimljiv konkurs za svoje fanove na društvenoj mreži facebook. Nije novost da fanovi postavljaju fan-made video klipove na kanalu Youtube, te je tako jedan od njih, a napravljen za pesmu Six Pack-a „Nekako najviše me boliš ti“ naravno, dostigao gledanost od preko 300.000.

{youtube}N7FS-mWo2AY{/youtube}

Ova činjenica inspirisala je bend da objavi konkurs za fan-made video za pesmu „Kupleraj“ koja se nalazi na poslednjem albumu. Pesma je vrlo inspirativna s obzirom da nas očekuje predizborna kampanja u zemlji Srbiji. Dozvoljeno je koristiti bilo koji materijal grupe, a konkurs traje do kraja godine. Svoje radove bi trebalo okačiti na stranici ovog event-a http://www.facebook.com/events/184238748329917/. Pobednik je onaj ko skupi najviše lajkova.

Pomenuta pesma za konkurs.

{youtube}1go0DDFxU_Y{/youtube}

Six Pack spremio je nagrade za pobednika,a to su besplatan ulaz na koncerte Six Pack-a u 2012. godini, Six Pack „Epicentar“ T-shirt i CD „Epicentar“ sa potpisima.

Neki od radova su već pristigli na naznačenu adresu, te ako niste voljni da učestvujete u pravljenjem videa možete dati svoj glas za neki od već urađenih.

Kad već pišem o ovoj sjajnoj grupi, želim da pomenem da u subotu 10. decembra sviraju u Osijeku, mesto okupljanja Klub Mini Teatar. Kao predgrupe nastupiće D.O.L.L. i Novi svijet. Početak zakazan za 21.30h.

Nakon toga svi koji se budu pojavili na maskenbalu u KST-u o kojem smo nedavno pisali, moći će da ih čuje na glavnoj bini.

(Visited 87 times, 1 visits today)