Kulpin Fest 2010


Kulpin Fest 2010U Kulpinu, 30 km od Novog Sada, izmedju igralista FK Kulpin i kanala DTD, u prirodnom okruženju, po šesti put se organizuje Kulpin Fest.

Na festivalu je uglavnom zastupljena punk i ska muzika ali daleko od toga da se ništa drugo ne može čuti sa bine u toku ta dva dana. Odmah pored koncertnog prostora nalazi se i kamp koji će trajati od 29.07. do 01.08.
Struja, voda, tuševi i hrana su obezbeđeni, rezervacije se mogu izvršiti na mail: kulpinfestcamp@gmail.com .

Ove godine nastupaju, na glavnoj bini: JOSIP A LISAC (Novi Sad), KOLAPS (Novi Sad), LUR (Kragujevac), NEOZBILJNI PESIMISTI (Sombor), SUPER S KARAMELOM (Bečej), ČOVEK BEZ SLUHA (Beograd, Kragujevac), THINK AGAIN (Virovitica – Hrvatska), NOVA (Novi Sad), DARKDAWN (Novi Sad, Kulpin, B.Petrovac), HORSKA CHATA (Martin-Slovačka), GRUPA TVOG ŽIVOTA (Osijek – Hrvatska), LUDE KRAWE (Bački Petrovac) i ZBOGOM BRUS LI (Novi Sad), a na DJ CAMP bini nastupaju: DJ ALJOSA (multiverse), DJ SHTURM (multiverse), DJ JOHNY (trancenation), DJ VLADO, DJ BREE, DJ JANCHEZZY (madred) i DJ LEMON

Ulaznice za festival koštaju 500 din. u pretprodaji (od 12.07. do 25.07), 600 din za oba dana i 400 din za jedan dan ako se kupuju na ulazu u festivalski prostor. Uskoro više informacija o pretprodajnim mestima kao i o rezervaciji karata elektronskim putem.

Sve novosti u vezi Kulpin Festa: http://www.facebook.com/kulpinfest

(Visited 130 times, 1 visits today)