KUD Idijoti i Atheist Rap zajedno u Gun Club-u


KUD IdijotiPošto je Kolos Rock Fest koji je trebao da se održi 20. i 21. maja u Beogradu u celosti otkazan od strane organizatora (Legacy promotion), KUD Idijoti i Atheist Rap su odlučili da predstojećeg vikenda ipak nastupe zajedno i u Beogradu.

U nedelju 22.05.2011. u beogradskom Gun club-u (Milosa Pocerca 10) održaće se zajednički koncert punk-rock bendova KUD Idijoti iz Pule i Atheist Rap iz Novog Sada.

KUD Idijoti tokom ove godine obeležavaju jubilej 30 godina postojanja i stvaralaštva, a ovom prilikom će u Beogradu nastupiti zajedno sa svojim prijateljima iz benda Atheist Rap koji upravo u nedelju obeležava svoj 22. rodjendan. Naime, novosadski bend je svoj prvi koncert održao 22.05.1989. i taj datum se vodi kao oficijalni datum osnivanja benda.

„Majstori s mora“ nastupaju ovog puta kao trio (bez Tuste, koji je trenutno na lečenju, većinu njegovih vokalnih deonica preuzeo je Sale Veruda, a pomažu i ostala dvojica Bucolini i bubnjar Dejo). Ulaznice za koncert po ceni od 1.000 dinara će se prodavati na ulazu u klub. Koncert počinje tačno u 22h a organizatori pozivaju publiku da blagovremeno dodje na koncert, kako bi se izbegla gužva na ulazu. Broj ulaznica je ograničen.

(Visited 59 times, 1 visits today)