Krug se zatvara u Beogradu – Dubioza kolektiv u Hali sportova 23. decembra


Dubioza kolektivDubioza kolektiv prešla je zavidnu kilometražu ove godine po Srbiji, regionu, a nije im bilo teško ni da skoknu do susedne Azije (Katar) da snime spot za pesmu „Making money“. U Srbiji su nastupili na nekoliko festivala (Arsenal fest, MMF, Trenchtown, Belgrade Beer fest,…) što dokazuje njihovu popularnost i posedovanje srpske publike u ogromnim količinama.

Neumorna ekipa koja gde god da se pojavi pravi opštenarodno veselje, u prepoznatljivim crno-žutim zvaničnim uniformama benda, zaokružiće ovu, više nego uspešnu godinu, održavanjem koncerta u Hali sportova na Novom Beogradu 23. decembra 2011. god. Cena karte u pretprodaji je 800 dinara, što, morate priznati, nije mnogo za novogodišnji poklon. Častite sebe i ne razmišljajte o tome da li će vam Deda Mraz nešto ostaviti pod jelkom. Naravno, očekuju se i gosti na koncertu, ali organizatori neće da otkrivaju pikanterije još neko vreme. Možemo pretpostaviti ko su, ali ipak da ne nagađamo, sačekaćemo zvanične objave.

Sve pohvale za izdržljivost i za tempo kojim su radili. Mi im želimo da sledeće godine pobede na Eurosongu kao što su i predvideli u svojoj istoimenoj pesmi.

{youtube}l65M17faz_k{/youtube}

(Visited 66 times, 1 visits today)