Kristali večeras u Subotici, sutra u Bačkoj Palanci


KristaliBend Kristali održaće večeras, 17. maja, koncert u klubu Mladost u Subotici (22h, ulaz 350 dinara), dok će u subotu, 18. maja svirati u Cafe & Pub-u Viveur u Bačkoj Palanci (22h, ulaz 400 dinara).

Kristali će na koncertima promovisati aktuelni album „Samo bluz“ koji je objavljen početkom godine za PGP RTS. Nakon punih jedanaest godina diskografske pauze, popularni Kristali obradovali su ljubitelje pop-rok zvuka singlom „Samo bluz“, koji je i prvi singl sa aktuelnog albuma.

Bend trenutno radi na novom spotu čije se objavljivanje planira za početak leta. Takođe su u planu nastupi na festivalima, kao i gradskim manifestacijama.

Posle albuma „Kristali“ (1994), „Dolina ljubavi“ (1997) i „Sve što dolazi“ (2001), Kristali se vraćaju sa albumom „Samo bluz“. Pored već starih i svima poznatih „Menjam se“, „Sad se svega sećam“, „Ustani kreni“, „Dva metra“, „Osmi dan“, bend će beogradskoj publici predstaviti i pesme sa novog albuma.

Članovi benda su: Dejan Gvozden (vokal, gitara), Predrag Manov (gitara), Ernest Džananović (bubanj), Marko Orlović (bas gitara).

(Visited 58 times, 1 visits today)