Krenule ulaznice za ranoranioce za INmusic 2014!


INmusic festival 2014Deveto izdanje INmusic festivala održaće se od 23. do 25. juna 2014. godine, a za sve one „rane ptičice“ ili ranoranioce koji žele svoje ulaznice za sledeće izdanje INmusica imati u džepu čim pre, organizatori su pripremili ulaznice za ranoranioce koje vrede za sve dane održavanja festivala po posebnoj ceni od samo 210 kuna!

Ulaznice za ranoranioce se u ograničenim količinama prodaju do 13. novembra ili do isteka zaliha i to isključivo putem sastava Entrio. Festival će se održati u već standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivaće nulti dan i dva redovna dana festivala.

„Ove smo godine na INmusic festivalu mogli pogledati sjajne aktualne i legendarne izvođače poput Arctic Monkeysa koji su nastupili i na ovogodišnjem Glastonbury festivalu kao jedni od glavnih izvođača te neuništive Stoogese sa Iggyem, koji su ponovo pokazali zašto spadaju u najznačajnije predstavnike suvremene glazbe. Basement Jaxx rasplesali su publiku Main Stagea zadnjeg dana festivala, dok su nam Editorsi pružili emocionalni nastup uz sjajne Bloc Party koji su bili na posljednjoj turneji prije duže stanke. Između nastupa publika je mogla uživati u dodatnim festivalskim sadržajima kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice Tko pjeva zlo ne misli te Ko to tamo peva, mistična Šuma Striborova, ljudski džuboks te INteatar gdje su nastupile glumačke legende Zijah Sokolović i Vilim Matula“, navodi se u saopštenju organizatora.

I ove godine je INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svetska festivala koja treba posetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svetskih festivala koje treba posetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dve godine za redom među 50 najboljih festivala u svetu, kao i britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala. Ako se prisjetimo samo nekih od headlinera koji su protutnjali glavnom binom INmusica proteklih godina jasno je i zašto se INmusic upisao na kartu festivala koje treba posetiti: Arctic Monkeys, New Order, Mando Diao, Franz Ferdinand, Nick Cave, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai

Cena ulaznice je 210 kuna (u cijenu su uključeni svi troškovi transakcije), a za kupovinu ulaznica za ranoranioce potrebno je samo kliknuti na Entrio i osigurati svoju ulaznicu za sledeće festivalsko izdanje. A potom slede i prve najave!

(Visited 68 times, 1 visits today)