Kragujevac i Novi Sad čekaju Hladno pivo


Hladno pivoNakon dva velika koncerta u decembru prošle godine u beogradskoj Hali sportova, Hladno pivo je ponovo koncertno aktivno u Srbiji. Prvi na redu je već pomenuti Long Night Festival u Domu omladine, nakon toga se sele 30. marta u srce Šumadije gde najavljuju predstojeći Arsenal fest, na kome su prošle godine bili više nego odlično prihvaćeni. Samo dan kasnije, 31. marta, panonska ravnica i Novi Sad, u SKC Fabrici (Bulevar Despota Stefana, pored kluba Route 66).

Hladno pivo će koncertom u dvorani „Šumadija“ u Kragujevcu najaviti drugi po redu „Arsenal Fest“ koji će se održati 14, 15. i 16. juna u jedinstvenom prostoru – Kneževom arsenalu. Organizatori Dom omladine Kragujevac i koncertna agencija Long Play najavljuju novine na festivalu, pored značajnih imena domaće i regionalne scene, očekuje se učešće nekoliko stranih izvođača, o čemu će biti više reči u narednom periodu.

„Eto nas ponovno u gradu nekada crvenih zastava. Ovaj put nam je pripala čast najaviti drugi „Arsenal“. Prošli put nas je publika odlično prihvatila, pa ne vidim razloga zašto ne bi to sada ponovili u „Šumadiji“, a možda i nadmašili? Prošli smo put dijelili hotel s Batom Živojinovićem, koji je bacao bombe još dok smo mi jeli pačja g…. Neprocijenjivo!“, kaže Mile.

Hladno pivo

Ulaznice za koncert grupe Hladno pivo, mogu se kupiti u pretprodaji za 700 dinara, a kasnije 900 dinara (na dan koncerta), u Domu omladine Kragujevac (od 10:00 do 20:00, Branka Radičevića 1.) i „DR Studio music shop“ u Kragujevcu, kafe klubu „Velvet“ u Čačku, klubu „Soto Sopra“ u Kraljevu i „T.N.T. music shop“ u Jagodini.

Što se tiče koncerta u Novom Sadu, nakon Exit festivala, konačno Hladno pivo u nekom klubskom, intimnijem prostoru za verne fanove. Verujemo da će nakon pozitvne energije koju će im prirediti „Šumadinci“, da će ovo biti jedan od koncerata za pamćenje. Uskoro više informacija o koncertu, kao i o ceni i početku prodaje karata.

(Visited 131 times, 1 visits today)