Konkurs za učešće na festivalu „Hepicentar Rock Festival“ @ Kraljevo


Hepicentar Music Fest, KraljevoHepicentar, odojče među srpskim festivalima rođen je u Kraljevu ove godine. Prvi festival održan je na sportskim terenima pored Ibra u junu. Učesnici su bili YU grupa, Atomsko sklonište, Divlje jagode, Van Gogh, Dado Topić, Perpetuum Mobile i drugi.

Ovaj prvenac bio je humanitarnog karaktera, prihod je otišao za sanaciju posledica zemljotresa koji je pogodio Kraljevo u novembru prošle godine, mada i dalje ih povremeno zaljulja. Ali bolje da se ljuljaju uz Hepicentar nego da budu epicentar.

 Već se sada krenulo sa kampanjom za narednu godinu i zajedno sa portalom TimeMashineMusic magazine, organizatori su pokrenuli konkurs za manje afirmisane bendove za učešće na drugom po redu Hepicentar Rock festivalu.

Na pomenutom sajtu je formirana baza prijavljenih bendova i klikom na dugme like glasate za bend koji biste voleli da čujete sledeće godine. Glasanje je moguće do 01. 04. 2012. godine kada će biti objavljena imena tri benda sa najviše glasova. Do sada je prijavljeno preko 36 bendova sa prostora ex Yu.

Organizatori najavljuju da će na festivalu osim manje afirmisanih bendova biti i veoma popularna imena iz sveta rock muzike.

(Visited 152 times, 1 visits today)