Konkurs za nastup na Exit festivalu – Play@Exit


exit_festivalOtvoren je konkurs za nastup na Exit festivalu koji će trajati do 21. maja.

Solo izvođači, bendovi i DJ-evi koji žele da se pojave na Exit festivalu mogu da konkurišu već od danas, a rezultati će biti poznati 12. juna.

 

 

 

 

 

Postupak konkurisanja:

  • potrebno je otvoriti nalog na Exitmusic.rs
  • registracijom i popunjavanjem aplikacije prijavljujete se direktno na konkurs za nastup na Exit festivalu
  • registracijom dobijate i svoju stranicu na Exitmusic.rs,
  • oni izvođači koji imaju već registrovani nalog dovoljno je da na svojoj stranici kliknu na „Apply for 2012“.

Detaljnija uputstva i propozicije konkursa možete naći na Exitmusic.rs.

Programska produkcija Exit festivala uz pomoć medijskih saradnika, partnera i publike izabraće najbolje izvođače za ovogodišnji Exit. Ove godine jednog od izvođača biraće i muzička redakcija i slušaoci radija B92.

Exit sarađuje i sa online muzičkom platformom Soundcloud.com. Po rečima organizatora festivala, evo kako vam to može pomoći: „ Play @ Exit konkurs realizuje se uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud.com. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i pre svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs. Naši partneri iz Soundcloud.com promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste.“  

Prošle godine izabrani izvođači nastupali su na binama Exit Music Live, Fusion i Explosive, a na konkurs se prijavilo oko 1000 izvođača.

(Visited 54 times, 1 visits today)