Koncertni spektakl „Indexi i prijatelji“ u Sava centru 21. marta


Indexi i prijatelji @ Sava centar, 2016Koncertni spektakl „Indexi i prijatelji“, ponovno se vraća na pozornicu beogradskog Sava centra, 21. marta.

Inicijator projekta i producent koncerata, Tomislav Kašljević, ponovno okuplja muzičare, nekadašnje članove Index-a, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007, uz uvek rasprodane dvorane i bezvremenske pesme Index-a koje obožavaju sve generacije publike.

„Ovo je još jedan koncert posvećen legendama! Od samog početka, okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi, a uvek smo u mislima s preminulim članovima Indexa Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem, Đorđem Novkovićem i Encom Lesićem. Čast mi je što je CD koji je snimljen na jednom od proteklih koncerata Indexi i prijatelji, nagrađen Porinom, najvećom hrvatskom muzičkom nagradom“, izjavio je producent Tomislav Kašljević.

Ove će godine u postavi Index-a ponovo svirati nekadašnji članovi Index-a – Fadil Redžić (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej i Miroslav Šaranović (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara).

Pesme Index-a „Da sam ja netko“, „Sanjam“, „Bacila je sve niz rijeku“, „Sve ove godine“, „Svijet u kojem živim“, „U jednim plavim očima“, „Plima“ i mnoge druge, pevaće vrhunski pevači s naših prostora – Željko Bebek, Dado Topić, Massimo, Hari Mata Hari, Halid Bešlić, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Loša, Aki Rahimovski, Branko Đurić Đuro, Amel Ćurić

Nostalgično i emotivno muzičko putovanje uz autentični zvuk Index-a, uz muziciranje nekadašnjih članova Index-a, kao i veliko muzičko i kulturno nasleđe jedne od najznačnijih grupa naših prostora koja je osnovana u Sarajevu davne 1962. godine, svaki koncert u okviru projekta „Indexi i prijatelji“ čini izuzetnim muzičkim doživljajem za koji se uvek traži karta više!

Karte su u prodaji po ceni od 1800/2100/2400/2700 dinara. Prodajna mesta: blagajna Sava Centra, Eventim.

(Visited 153 times, 1 visits today)