Koncertna promocija novog albuma grupe Šinobusi


Šinobusi @ Studio M, Novi SadKoncertna promocija novog albuma Nebo od skaja novosadske bluz-rok grupe Šinobusi održaće se u novosadskom Studiju M, u sredu 08.01.2014. godine, s početkom u 21h. Ulaz će biti besplatan, a posetioci će moći da kupe CD po promotivnoj ceni od 350 dinara, u holu Studija M, od 20h, kada će biti upriličena promocija za novinare.

„Sviraćemo ceo novi album, kao i nekoliko starih hitova. Specijalna gošća će biti Jelena Bračika, koja će sa nama otpevati pesmu ‘Naš dan’. Ovaj koncert je u sklopu radijske emisije M ključ i biće uživo prenošen na Radiju Novi Sad na frekvenciji 87,7 MHz. Koncert će se takođe moći slušati i na internetu na sledećem linku. Dakle, sreda, 8. januar, Studio M, Novi Sad, od 21 čas, dobrodošli!“

Album Nebo od skaja četvrti je album grupe Šinobusi. Objavljen je 23.12.2013. za regionalnu izdavačku kuću Dallas Records.

CD se može kupiti u Novom Sadu (Knjižara Solaris na Spensu; Knjižara Serendipiti, bivši „IPS“, Zmaj Jovina 15; knjižara BoBo, Svetozara Miletića 45; CD-SHOP Muzički Magazin, Dunavska 6), u Beogradu (Dallas Music Shop, u tržnom centru „Vulkan”, bivši „Mamut”, Sremska 2; Jugoton prodavnica, Nušićeva 27), kao i u Dallas-ovim prodavnicama u Ljubljani i Zagrebu.

Producent albuma je Darko Varga, a gošće na albumu su Jelena Bračika, Maja Matić i Dragana Keller. Tekst pesme „Vazduh“ napisao je književnik Saša Radonjić (http://bluesband.solaris.rs/). Album sadrži četrnaest autorskih pesama od kojih su tri pesme instrumentali.

(Visited 75 times, 1 visits today)