Koncertna promocija novog albuma grupe By-Pass u Pančevu (nagradna igra)


By-Pass, Wolfram i Stonebride @ Dvorana Apolo, PančevoU subotu, 13. decembra od 21h u dvorani Apolo (Dom omladine, Pančevo) održaće se koncertna promocija novog albuma benda By-Pass, Pustinjom. Kao specijalni gosti nastupiće Stonebride (Zagreb) i Wolfram (Novi Sad) koji će se premijerno predstaviti pančevačkoj publici, takođe sa novim pesmama i izdanjima.

Ne propustite priliku da zajedno čujete i doživite By-Pass, Stonebride i Wolfram koji su medijski predstavljeni kao jedni od najkvalitetnijih domaćih i regionalnih bendova u svom žanru a svi zajedno su već nastupali na festivalu u beogradskom Domu omladine prošlog meseca koji je ocenjen od strane mnogih kao rok koncert godine u Beogradu.

Karte za koncert se mogu naći u pretprodaji u Pančevu (PC Wizard, Njegoševa 8) i Beogradu (Felix Shop, TC Sremska, I sprat) po ceni od 250 dinara, dok će na ulazu u Apolo iznositi 400 dinara. Za sve koji dolaze iz drugih mesta ili nisu u mogućnosti da kupe karte u pretprodaji, možete ih rezervisati do dana koncerta slanjem vašeg imena, prezimena i broja mobilnog telefona na mail – office@rocksvirke.com.

Muzički portal i koncertna agencija RockSvirke i bend By-Pass vas nagrađuju. Pet čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve karte za ovaj koncert. Odgovor kao i lične podatke (ime i prezime) je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do subote u 18 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: Naziv poslednjeg singla grupe By-Pass i datum kada je objavljen na njihovom Jutjub kanalu?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom ili telefonom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 100 times, 1 visits today)