Koncertna promocija EP “Nasty Scratches” benda :resound u KC Grad (poklanjamo 2 karte)


:resound @ KC Grad, BeogradBend :resound će u ponedeljak 06. 06. 2011. u KC Grad-u koncertno promovisati svoj novi EP Nasty Scratches koji možete preslušati i preuzeti na adresi http://resound.bandcamp.com/, kao i na našem sajtu na početnoj strani. Čitav događaj startuje tačno u 20h, a DJ podršku će pružiti dvojac Sol&Zoot. Ulaz je 200 rsd.

Bend je spontano nastao pre nekoliko godina u Beogradu. Čine ga različiti ljudi koji se bave različitim stvarima: filmom, pozorištem, aktivizmom, blejanjem, muzikom… Možda je ta mešavina afiniteta uticala na to da naša muzika bude žanrovski crossover. Prošle godine objavili smo singl About a Boy koji možete preuzeti na linku http://resound.bandcamp.com/track/about-a-boy. Naše aktivnosti možete pratiti na web adresama: http://resound.bandcamp.com, www.facebook.com/resoundhq, http://www.youtube.com/user/resoundband i www.soundcloud.com/resoundband.

Spot za pesmu Jagode i Limuni mozete pogledati na YouTube-u: http://www.youtube.com/watch?v=QQVBLCQo4CE, kao i u samoj vesti.

U saradnji sa bendom i kao nagrada vernim čitaocima i slušaocima, poklanjamo 2 karte za koncert. Prvo dvoje koje se jave na e-mail office@rocksvirke.com do nedelje 05. 06. do 20h, dobitnici su karata.

{youtube}QQVBLCQo4CE{/youtube}

(Visited 85 times, 1 visits today)