Koncertna promocija albuma „Made of Nothing“ benda Koma u Festu


Koma @ Klub Fest, ZemunU četvrtak 26. aprila novosadski instrumentalni sastav Koma održaće koncertnu promociju svog albuma „Made of Nothing“ i prezentaciju novog spota „The Last Star“.

Već od 20h članovi benda Koma biće na raspolaganju svim zainteresovanim novinarima za razgovor i druženje u klubu Fest. U 21.30h biće predstavljen novi spot, a svirka će početi u 22h.

Grupa KOMA osnovana je u Novom Sadu 2009. godine. “Naša ideja je da svojim delom, insturmentalnom muzikom i bez upotrebe reči koje su u današnje vreme izgubile smisao, predstavimo slušaocima emotivni doživljaj sveta u kome živimo i stvaramo. Svaka pesma predstavlja određenu SLIKU – impresiju ili događaj iz života.”

Nakon nastupa Kome kao podrška sviraće bend Teška srca iz Beograda.

Bend „Teška Srca“ nastao je 2011. godine, kada je nekoliko mladih beogradskih rokera rešilo da se pored svirki u poznatim cover rock bendovima posveti autorskom radu. Članovi benda su Jovan Baranin (vokal), Siniša Muždeka (gitara), Dražen Pavkov (bas gitara), Milovan Paunović (klavijature) i Boris Jerić (bubnjevi). Početkom marta objavili su spot za svoj prvi singl „Pravi put“, a u pripremi je i video za drugi singl „Gradovi Balkana“.

Ulaz će biti besplatan.

Facebook event: http://www.facebook.com/events/246045035494323/

(Visited 53 times, 1 visits today)